Reishi Coffee

Kopi Reishi

GanoHerb International Inc. didegaké ing 2014 minangka sub-merek AS sing kagolong ing GanoHerb Group sing didegaké ing taun 1989 lan wis ngoperasikaké kabèh rantai industri Jamur Reishi Organik sajrone 30 taun.Kita wis nggabungake budaya Reishi lan konsep kesehatan supaya bisa ningkatake gaya urip sing luwih ilmiah lan sehat.
Reishi Tea

Teh Reishi

Jamur reishi kita tuwuh ing peternakan sing disertifikasi organik dhewe.lan bubuk jamur reishi digawe kanthi teknologi pemecah tembok-tembok suhu rendah (tingkat retak 99%), GANOHERB wis nggabungake budidaya, produksi, R&D, dodolan lan layanan menyang kabeh rantai industri. Ganoderma kita wis disertifikasi organik dening USA , EU, China lan Jepang.
Reishi Capsule

Kapsul Reishi Kab

GanoHerb International Inc. didegaké ing 2014 minangka sub-merek AS sing kagolong ing GanoHerb Group sing didegaké ing taun 1989 lan wis ngoperasikaké kabèh rantai industri Jamur Reishi Organik sajrone 30 taun.Kita wis nggabungake budaya Reishi lan konsep kesehatan supaya bisa ningkatake gaya urip sing luwih ilmiah lan sehat.

Babagan kita

KEPIYEN KITA MULAI?

GanoHerb International Inc. didegaké ing 2014 minangka sub-merek AS sing kagolong ing GanoHerb Group sing didegaké ing taun 1989 lan wis ngoperasikaké kabèh rantai industri Jamur Reishi Organik sajrone 30 taun.Kita wis nggabungake budaya Reishi lan konsep kesehatan supaya bisa ningkatake gaya urip sing luwih ilmiah lan sehat.

  • aboutimg